Nybyg eller renovering

Skal der bygges nyt eller renoveres?

Danish Touch Group kan som rådgiver hjælpe gennem alle byggeriets faser, helt fra den allerførste løse idé og analyser over eventuelle bruger- eller borgerprocesser og igennem lovgivningen omkring dit byggeri til projektering og byggestyring frem til afleveringen.

Vi kan skitsere, projektere og sikre dig et økonomisk fordelagtigt udbud.

Danish Touch Group kan være din højre hånd under opførelsen og sikre, at dine ønsker føres frem til indflytningen, ligesom vi kan bidrage til en efterfølgende god drift.

Vi lægger vægt på en helhedsorienteret forståelse, når vi rådgiver om byggeri. Vi prioriterer dialogen mellem bygherre og brugere for at sikre, at alle behov er opfyldt.

Danish Touch Group har både som generel  bygherrerådgiver og mere fagspecifik som ingeniør- og arkitektrådgiver specialiseret sig i planlægning, udbud og gennemførelse af byggerier inden for stort set alle områder med undtagelse af havne- og togbanebyggeri.

Uanset om du står over for at skulle i gang med nyt domicilbyggeri, et nyt kontorlokale, et boligbyggeri eller en tilbygning – stort som småt – så har vi mange års erfaring med netop byggeri.